Čo je coldpress detox?

Čo je coldpress detox?

Čerstvá šťava z ovocia a zeleniny je ako infúzia. Neobsahuje dužinu, žalúdok ju nemusí spracovávať a vitamíny a minerály posiela rovno tam, kde sú potrebné. Niektoré šťavy dodajú telu viac železa, iné vitamín C alebo povzbudia bunky poriadnou dávkou chlorofylu. Jedno majú všetky spoločné. Posilňujú imunitu, revitalizujú myseľ a dopĺňajú zdravú energiu. Tie naše pre vás navyše pripravujeme špeciálnou technológiou – coldpress.


No stress, it’s coldpress!

V útrobách FACHu schovávame jeden z našich najväčších hmotných pokladov. Obrovský odšťavovač s nevídanou silou a naozaj veľkou kapacitou. Priviezli sme ho z USA a každé ráno nám pomáha naplniť vitrínu Juice shopu celou škálou farebných štiav. Ovocie a zeleninu neseká rýchlo sa točiacimi nožmi, ako to je pri odšťavovaní bežné, ale lisuje ich silou a vysokým tlakom. Pri coldpress odšťavovaní sa ovocie a zelenina nezahrievajú a neoxidujú vplyvom kyslíka a tak sa v nich zachovávajú všetky telu prospešné látky – vitamíny, minerály aj enzýmy.


 

Zaujíma vás ako prebieha naše coldpress odšťavovanie krok po kroku? Prečítajte si aj tento blog.

 


Poctivosť v každej kvapke

Vo FACH Juice shope sa snažíme dodržiavať princíp sezónnosti a lokálnosti. Do našich štiav používame množstvo sezónnych jabĺk, hrušiek, červenej repy, mrkvy, slovenského rakytníka aj listovej zeleniny. Dopĺňame ich však aj trochou exotiky, aby bola naša ponuka a tiež skladba vitamínov naozaj pestrá. Od otvorenia Juice shopu v júli 2016 sme pre vás vyskladali už viac ako 40 rôznych druhov štiav. Od jednodruhových z ananásu alebo grepu, cez detské z mrkvy, jablka a pomaranča až po výrazne zelené z uhoriek a množstva listov. Tie postupne obmieňame a dopĺňame tak, aby pre vás pitie štiav bolo neustálou zábavou a poriadnym farebným dobrodružstvom.

 


Detox alebo deň, ktorý nie je ako každý iný

Vo FACH Juice shope pre vás skladáme aj niečo extra. Dva druhy detox kúr - green a rainbow. Pýtate sa čo s nimi? Všetky vypijete v priebehu jedného dňa. Budú plnohodnotnou náhradou jedla a obrovskou dávkou vitamínov a minerálov. Túto jednodňovú kúru si môžete dopriať raz alebo aj pravidelne. Jej základom je však to, že všetku stravu v daný deň nahradíte iba šťavami. Telo sa prečistí, revitalizuje a všetky bunky dostanú novú živú energiu.

 

 

Začiatok roka je na plnenie predsavzatí a rok má až 365 dní. Tak čo, obetujete jeden z nich a spravíte niečo pre svoje telo? Presvedčte sa o benefitoch coldpress štiav a nabite sa energiou a zdravím spolu s nami.

Späť na blog